Web
Analytics

Шести међународни дечји фестивал у Крушевцу

Од ове године део смо величанствене манифестације која слави радост и осмехе деце. Прво учешће наше школе на Међународном дечјем фестивалу осим много радости, осмеха и аплауза донело нам је нова пријатељства и познанства. Угостили смо драге пријатеље из Македоније, који су код нас дошли из Основне школе “Свети Климент Охридски”.

Ово дивно дружење започело је у четвртак, доласком шест наставница и једанаест ученика у наш град. Након упознавања и дружења у нашој школи, уживање смо наставили у Белој сали КЦК где су концерт за све нас приредили КУД Филиграни из Охрида и наше Лазарице.

Други дан Фестивала протекао је у обиласку града, посети градоначелнице, дружењу са гостима и оним најважнијим, отварањем Фестивала у Позоришту и дефилеу учесника градом.

Трећи дан био је резервисан за излет у Врњачку Бању и посету манастиру Љубостиња, а завршио се журком за све учеснике у КЦК. Наши гости, пуни утисака, отпутовали су данас, а са собом су понели дивне успомене, много слике и осмеха из нашег града.

А да све протекне у најбољем реду помогли су пријатељи школе и наши дивни родитељи, породице Вулић, Костић, Радосављевић, Николић, Петковић, Живановић, Момировић, Качаревић, Николић, Стевановић и Костић, које су у своје домове примиле ученике из Македоније, те им се овом приликом на гостопримству и великој помоћи срдачно захваљујемо.

Фотографије можете погледати у нашој ГАЛЕРИЈИ.

Leave a Comment