Web
Analytics

Новогодишња недеља у Бранку

Традиоционална Новогодишња недеља у Бранку започела је декорисањем учионица и ходника. За фантастичан изглед учионица побринуле су се учитељице са својим одељењима, декорисале су их ручно прављеним украсима од папира, тила, са много штраса и шљокица, а све уз несебичну помоћ креативник родитеља и вредних руку ђака.

Док су се учионице припремале, уређен је и ходник, наставници Давор и Тамара, средили су ходнике и окитили јелке на опште одушевљење ученика.

Након декорисања, одржан је избор и за најлепшу честитку. Наши ученици показали су огроман таленат и велику креативност, правећи оригиналне честитке, наравно, све уз помоћ родитеља, које посебно похваљујемо. У избору за НАЈЧЕСТИТКУ учествовало је много ђака, било је веома тешко одабрати најбоље, трочлани жири у саставу: Радмила Почанић, Давор Ћирковић и Снежана Вујиновић, дуго је размишљао и на крају изабрао најлепше.

IMG_3565

Новогодишње свечасности настављене су посетом Геронтолошком центру, где су наши ученици у пратњи учитељице Славице Спасић и наставника енглеског језика, Игора Радосављевића, извели програм и поделили честитке корисницима центра.

IMG_3496

Како традиција налаже, одабрали смо најлепше украшену учионицу и најлепше декорисана врата, а овај тежак посао поверили смо трочланом жирију, који су чинили: Драгана Соколовић, Игор Радосављевић и Тамара Милутиновић. Према њиховој одлуци, треће место у категорији најлепше украшене учионице заузело је одељење 4/1, док су друго место поделила оба одељења другог разреда 2/1 и 2/2, а прво место заузела је учионица одељења 4/2.

У категорији најлепше декорисаних врата, победила је декорација одељења 3/1, друго место заузела је декорација одељења 2/2, а треће место су поделила одељења 4/1 и 2/1.

IMG_3455

Новогодишњи вашар или најслађи дан у Бранку протекао је у феноменалној атмосфери, штандови слаткиша, украса, кокица, украшени дечјим осмесима, пословали су одлично. Колачи су нестали брзином светлости, купци су били задовољни и похвалили су избор и приступачне цене, као и љубазне продавце, који ће и наредне године бити ту да им пруже још разноврснију понуду. Вашару се радују и наставници, који и сами учествују у декорацији штандова, али и припреми производа за продају.

DSC03753

У четвртак премијерно је изведена новогодишња представа „С Деда Мразом око света“, коју је припремило одељење 3/1 са учитељицом, Светланом Рашковић. Приредби су присуствовали и наши будући ђаци прваци са својим родитељима. За будуће прваке наши ђаци су припремили поклончиће и послужење.

2c2afdc8-7f87-4ab0-b76c-10f53d04a171

Последњег дана ове календарске године уприличена је модна ревија такмичарског карактера за све ученике.

IMG_3598

 

Leave a Comment