Web
Analytics

Прослава Светог Саве у нашој школи

DSCF7158

Поводом школске славе Светог Саве, јуче је у нашој школи тим поводом изведена пригодна приредба. Приредби су присуствовали чланови колектива, бројни ученици са родитељима, као и велики број наших бивших ђака, као и представника локалне самоуправе.

Присутне госте поздравила је директорка, Дијана Китановић, након чега се приступило обреду сечења колача са овогодишњим домаћином, учитељем, Станком Симићем. Колач од учитеља Станка примила је наставница биологије, Марија Костић, која ће бити домаћин наредне године.

Како налаже традиција, и ове године награђени су најбољи ђаци сваког одељења. Уручене су две специјалне награде, Филипу Рогићу 6-2, као и Драгани Радисављевић 5-1 за најбољи успех у овом полугодишту. Такође, поздравили смо и Павла Јовановића, ученика осмог разреда, који је наш Светосавски ђак, а који је претходно представио нашу школу у Мозаик сали Градске управе.

Ове године, по други пут, додељена је и награда за Светросавског радника године, а награду је примио Драгиша Стајковић – Гале. Дивну приредбу припремила је учитељица Снежана Стајковић са ученицима из Дедине, а распеваним хором руководила је учитељица Ана Момировић.

[RFG_gallery id=’50’]

Leave a Comment