Web
Analytics

У СУСРЕТ НОВОЈ ГОДИНИ

Последњи дан првог полугодишта, 30. децембар 2022. године, ,,Бранковци“ су провели у новогодишњем духу. Тај дан је, осим за учење, био резервисан и за забаву и добро расположење, као и за традиционални Новогодишњи вашар.

А на вашару… Да, на вашару је било свега, од новогодишњих украса и оригинално осмишљених честитки до слатких и сланих ђаконија. Свако
одељење, од првог до осмог разреда, како у матичној школи, тако и у подручним одељењима у Дедини и Макрешану, имало је свој штанд, а ,,продавци“ су се трудили да привуку евентуалне купце и убеде их да баш код њих треба да потроше новац. Као и на сваком вашару, било је и цењкања, али су се сви трудили да сакупе што више новца јер је овај вашар за разлику од претходних имао хуманитарни карактер.

Поред ђака, наставног и помоћног особља, купци су били и ученички родитељи, баке и деке или неки други рођаци. Школслом зградом се орила
музика, а било је и оних који су заиграли ,,колце“.

Све у свему, лепо смо испратили 2022. годину и пожелели да у наредној 2023. буде много више осмеха, лепог дружења и, наравно, петица.

Leave a Comment