Web
Analytics

“Уображенко и Звездана” – 19.ФЕШТ

На Фестивалу школског театра, 19. по реду у организацији КЦ Крушевац 27.априла, наша школа се представила представом „Уображенко и Звездана” по тексту Тоде Николетића. Представу су спремали ученици млађих разреда подручног одељења у Дедини, са својим учитељицама и наставником Снежаном Стајковић,Снежаном Исајловић и Дијаном Китановић, Игором Радосављевићем и Јеленом Младеновић, уз здушну подршку родитеља!

Мали ансамбл од 19 ученика вредно се припремао месецима уназад, да би на такмичарској сцени заблистао у пуном сјају и својим наступом одушевио присутну публику, а надамо се и жири!

Предвођени Наталијом Здравковић и Василијем Гајићем (Звездана и Уображенко) на сцени су се смењивале виле Неда Стефановић, Марија Стефановић, Невена Јанковић и Сена Савић. Данило Стојановић (Бајконије), Василије Петровић (Карапантије Мићић), Војин Јовановић (Миљан Миљанић), Никола Стојановић (Јовандека Бурсаћ), Даница Петровић (Бане Бумбар), Страхиња Стојановић (пуж), Леон Младеновић (зека), и Александра Стојановић, Христина Јанковић, Тара Јовановић, Петра Степановић, Јулија Здравковић (цветићи).

Leave a Comment