Web
Analytics

Представљамо сајт www.mala-matura.com

Бесплатна припрема за завршни испит из српског језика и математике

mala matura

Сајт www.mala-matura.com је пројекат бесплатне онлајнприпремне наставе за завршни испит, настао под покровитељством Средње школе за информационе технологије ИТХС, акредитоване од Министарства просвете, науке и технолошког развоја Републике Србије. Циљ овог пројекта је да свим основцима које очекује упис у средње школе и гимназије омогући бесплатну и висококвалитетну припремну наставу.

Сајт www.mala-matura.com нуди курсеве из српског језика и математике који кроз низ интерактивних лекција и тестова, помажу ученицимау савладавању комплетног градива које је потребно за полагање завршног испита.

На располагању је и симулација завршног испита, као и професори који су у сваком тренуткуспремни дапомогну у решавању недоумица и пруже подршку у учењу.

Све што је потребно да урадите је да се региструјете и улогујете на сајт, и покренете онлајнкурс. Курсеви су подељени по областима где се помоћу интерактивних лекција прелази део по део градива, а након сваког дела можете проверити своје знање на тесту.

Ово је је изванреан начин да се припремите за завршни испит потпуно бесплатно.

Адреса сајта:www.mala-matura.com

Страница на Фејсу: https://www.facebook.com/MalaMaturaCom

Како користити сајт:https://www.youtube.com/watch?v=BswbozOAdLo

Leave a Comment